lørdag 28. mars 2009

Avslørt

Ingen hyttetur på meg, istedet sitter jeg her og fniser.

Frilørdagsmorgen, kaffe, frø lagt til bløt, avtale med vaskebøtta, tomt kjøleskap og melding i innboksen.

Der venta en hyggelig beskjed fra en av forumbrukerne som definitivt bor på motsatt ende av kongeriket. Hun var plutselig og fullstendig klar over at jeg i hine hårde dager, og jeg gjentar i hine hårde dager, hadde en aldri så liten romanse med hennes lillebror......(hihi, hmmmm)
Storesøstre sier jeg bare, de er verre enn Kripos. I og med at jeg er storesøster selv er jeg fullstendig klar over dette faktum.
Problemet er at man ikke tar høyde for andre storesøstre som opererer i samme liga. Hvis ikke Kripos og granskingskommisjoner generelt allerede består av storesøstre bør de fluksens skifte ut mannskapet. Her er det voldsomt forbedringspotensial for oppklaringsprosenten.

Man kan altså sulle rundt og innbille seg at saker og ting har gått i glemselen - glem det - det finnes alltid en storesøster. Og hun er på sporet....

Velvel, nå er det breiskolmsåing. Oppfatta noen hint om flere som ønska seg det, så jeg sår en haug. Hvis jeg har melkekartonger.

4 kommentarer:

Unknown sa...

He-heee så vittig! Ja storesøstre vet liksom alltid alt. Jeg er lillesøster selv, og tror at jeg kan holde noe skjult. Men akk nei.

Avtale med vaskebøtta her også gitt.

Anonym sa...

Som storesøster så skal jeg ikke si noen ting......

potentilla sa...

Nei, her er det bare å holde smella.... ;)

Elsa sa...

Storesøstre vet som regel alt;-)
Selv er jeg storesøster til tre.

Plantene du skal ha av meg er nå i god vekst. Så nå må jeg snart få en adresse som jeg kan sende de til. Venter nok med å sende til etter påske, så risikerer jeg ikke at de må tilbringe påsken på en eller annen omlastingssentral.
Send en PM med navn og adresse ved høve.