onsdag 4. mars 2009

Ånden som (ennå) blir

Og hvordan går det så med ånden min? Så langt har den ikke vært av typen som går, så jeg har tatt med de ufyselige gørrgule manillastolputene fra hytta og kjøpt stoff (blåstripete) til å trekke dem om.
Gardinstoff til stua er funnet på Åhlens, semigjennomsiktig med hvite striper på hvitt. De hadde også soveromsgardinstoff, men det var for hvitt til våre lyse sommernetter, så der må jeg ha noe i tillegg. En interiørbutikk med opphørssalg ble raidet igår og kom ut med diverse tekstiler til gjesterom og en skipskiste. Her er altså framgang så det hyler i svingene.

Skal en tur til Oslo i helga og hadde lagt inn Ikeatur, men så kommer min nesten-på-Frogner bosatte søster på banen og strammer meg ettertrykkelig opp. "Ærlig talt, Ikea.....". Dermed er jeg ombestemt og skal nå på HP-Konzept og sånt....Egentlig greit i og med at tekstiler er funnet, men har en liten mistanke om at Frognerbutikkene er en ørliten smule overpriset for meg. Ideer kan man imidlertid rappe og HP har en stil jeg har sansen for.
Kapteinen dro igår og forlangte stor middag servert før han dro. Det fikk han på betingelse av at han fiksa ledning til mitt nyinnkjøpte Biltemaplantelys. Den betingelsen angra jeg ettertrykkelig på etterhvert som arbeidet skred fram...."Korr i sv...hel...har du funne den her forb...greia, har du virkelig betalt for det her j.....mainn....."osvosv...
Jeg trodde et armatur var et armatur, nå vet jeg altså bedre. Lys ble det imidlertid, så nå kan jeg begynne å så.

Sju blodbeger har overlevd mine stadige fravær og det får holde. De vokser og trives og må prikles og settes kjølig før jeg drar igjen. Av en eller annen merkelig grunn er det Randis gamle frø som utmerker seg, de andre spirte adskillig dårligere.

Etter hva jeg kan se har Dragland åpna for sesongen, selv om sidene er noe kryptiske. Ingen må-ha nyheter. Ellerosen var kommet med så jeg, men så var det dette med roser i berg og steinland da.

Nå skal jeg sette såpotter til gjennomfukting før jobb. Phormiumen spirer ikke, mulig jeg må prøve kjøleskapet.

Båtbilde til Berit :)

7 kommentarer:

Berit sa...

Jamensedet var da ei bra skute? Over på cabincriusertypen, altså.
Beholder dere navnet?

Berit sa...

Litt kjapp med fingeren der. Vårt skib heter Asterias (sjøstjerne) etter et fordums forskningsfartøy i Tromsø som husbonden var på tokt med noen ganger i ei fjern fortid.

Trude sa...

Så du forresten de utroolig flotte Helleborusene vi fikk inn i dag???? Kjempelekre;-))

Kirsitns bakgårdshage sa...

Synes du bør stramme opp søstra di og fortelle henne at Ikea har både funksjonelle og billige ting, og jo mindre penger man bruker på interiør, jo mer har man til overs til planter. :-D

Nina i Paradiset sa...

Phormium likte vinduskarmen på badet denne gangen. Sist spira den på 15 gradet i lyset på planterommet!

;)

potentilla sa...

Nei, båten skal ikke, gjentar, skal ikke hete Drambuie. Merkelig nok..
Koskenkorva kanskje...neida, kapteinens skip heter alltid Grimsøy, det har de visst gjort i generasjoner i den familien og ingen husker hvorfor.

Helleborusene så jeg ja, intet unngår mitt vaktsomme blikk!!

Det blir nok ingen interiørstorhandel på Frogner, men der finnes en fantastisk blomsterbutikk.

Fremdeles ingen Phormiumer, grrr.

Anonym sa...

Hehe, fikk litt assosiasjoner til et innslag jeg hørte engang om en som skulle reparere vaskemaskina.

Phormiumene har ikke spira her heller. Tror jeg kontakter Snåsamannen snart..