søndag 5. oktober 2008

En baderomsmatte

Hjertelig tilbake etter noen vel hektiske Oslodager. Qualityhotellet viste seg å være en innertier grunnet et massivt innrykk fra forsvaret...Alle var riktignok ikke like høye og mørke i snasne uniformer, men det var tilstrekkelig til å distrahere og da må man vel bare si seg fornøyd.
Vi fikk med oss Anne-Kat forestillingen som var - grei nok. Jeg har et heller labert forhold til underbuksehumor og hadde ikke forventa så mye av det, men det er tydelig at majoriteten av folket stadig synes det er like festlig, så da så. Folket må vel få det de vil ha. Kanskje, hmmmm. Etterpå var det bespisning på et meget trendy sted ifølge reklamen. Det var iallefall fylt opp av horder av ekstremt beleppede unge damer. Jeg blir helt fascinert av disse enorme trutmunnene i ellers små søte fjes. Hvem i all verden har funnet på dette?? Noen ser ut som de har fått seg en rett venstre og andre gir litt froskeassosiasjoner. Ikke helt heldig.
Så har jeg omsider fått inspisert min kinesiske venninnes sushirestaurant og blitt behørig bespist og bedrukket. Svært bra.
Hun er av den asiatiske kamikazeshoppertypen og etter en lørdag med henne har jeg fått det endelige bevis på at shoppinggenet mitt definitivt har avgått ved døden.
Vi var overalt og etter å ha kjempet meg ut av plagg vi ikke skal nevne prisen på i det hele tatt og blitt dratt med på alskens fancy interiørbutikker endte jeg opp med - en baderomsmatte (kr.398,-)Hun var ikke særlig fornøyd med innsatsen min, jeg var mye flinkere da vi var i Paris, der ble det mye sko.. Jeg får ingen merkbar blodtrykksøkning av krokodilleskinnsvesker til femtitusen hva det nå kommer av. Neste shoppingtur skal, ifølge henne, gå til Stockholm. Vi får nå se på det...Lunsjstedet hun valgte var imidlertid fantastisk, en bitteliten vietnamesisk restaurant i en sidegate til Torggata. Der hadde de en nudelsuppe kokt på oksekraft som bør oppleves. Helt enkel (ta oppi litt mer chilipasta og en dæsj fiskesaus) og sånn omtrent en liter kosta 80 kroner. Det var nok mat den dagen....
Nå er det litt jobbing imorgen og så skal jeg utover til fjorden og se om jeg klarer å få stappa løkene i jorda. Baderomsmatta får være med.

7 kommentarer:

Kirsitns bakgårdshage sa...

Hvilken vietnamesisk plass? Og hvilken sushi-plass? :-D

For øvrig har jeg et enda dødere shopping-gen enn deg, for jeg gidder ikke å kjøpe sko heller...

Mona sa...

Jeg kaller det med leppene - Fredriksensyndromet.

Døtrene Fredriksen.

[url=http://www.hegnar.no/multimedia/archive/00017/fredriksen_kath_cec1_17746a.jpg]Vi kysser - far betaler[/url]

Pappa Fredriksen
[url=http://images.mediaplanet.com/mponArticles/467x200/john_fredriksen.jpg]Strenge lepper]/url]

Har jeg fått alle koder til å funke her nå blir jeg veldig kry. Hvis ikke tror jeg bastant at om Fredriksendøtrene har fått leppene fra sin far er det via konto ikke gener :))))

Mona sa...

Ingenting funket. Åff kårs. Jeg er ingen /url dame

Men ser du poenget?

Mona sa...

.... og forresten tror jeg at verden ville klart seg fint uten både Jan Thomas og Botox...

Men det er rent personlig fra en dame som bor skikkelig på landet.. men klarer seg bra der!!

potentilla sa...

Sushien er en liten greie på Lysakertorget 15 (hvor du aldri er, feil klientell, hihi)
Den vietnamesiske har jeg ikke adr på for da hadde vi kjørt rundtogrundt i evigheter og jeg var svimmel i utgangspunktet. Men det ligger noe som heter...Cascade eller noe sånt på hjørnet til Torggata og så ved sia av den i den der sidegata. Bitteliten plass med blomstrede plastduker, en malplassert "bardisk" og temmelig anonym. Kan sjekke med madammen.
Mener Narvesen var på andre sia av gata.
Det var iallefall velsignet fritt for beleppede, de der frøknene Fredriksen er jo nifse!

http://smgj.wordpress.com/ sa...

Døtrene
*grøss* De ser ut som de har kysset for mange froskeprinser på feil måte.

Pappa
Sier meg enig - de leppene der er ikke GENETISK arvet.

Kirsitns bakgårdshage sa...

potentilla sa...

Sushien er en liten greie på Lysakertorget 15 (hvor du aldri er, feil klientell, hihi)

Hehe, lysakertorget hørtes ut til å ligge noen hakk for langt vest for meg, ja... :-D

Den vietnamesiske er nok mer i min gate.

Og familien Fredriksen ser skumle ut hele bønsjen - med eller uten silikon!