onsdag 22. oktober 2008

Græs & Tistelselskabet

Jeg søker herved styreformannen (Pusepilde) om utmeldelse fra dette sikkert utmerkede selskab. Ikke at jeg kan erindre særlig aktivitet, men allikevel.
Grunnen er som følger; i strålende sol, etter å ha stappa ned alle løk med unntak av tre poser bonustulipaner som jeg ikke har plass til, fant jeg ut at den årvisse slåsskamp med Polstjernen var nødvendig. Utstyrt med hagehansker og saks skrider man til verket..... Det ble en blodig affære. Rosebuska er en ting, men de to Mariatistlene på to meters høyde som hadde angrepet den fra begge sider var en ganske annen sak. Milde himmel
Hyl og skrik, inn etter plaster og verneutstyr.
Så - ikledd den tjukkeste varmekjeledressen jeg fant og kapteinens sløyehansker utenpå mine egne gikk jeg til motangrep. Dette skal jeg aldri mer gjøre. Riktignok vant jeg og tistlene endte sine dager i fjæra, men gudbedre..
Gresset vokser adskillig fredeligere rundtomkring, men jeg har null peiling på hva som er hva Det eneste jeg kjenner igjen er det duskegresset (silkebygg?) Resten risikerer å bli luka bort i ren vanvare. Hvilket jeg bruker å gjøre.
Så håper jeg å slippe den årvisse medlemskontingenten, den med fire nuller før komma. Regnskap har forøvrig aldri vært framlagt!
Heldigvis fikk jeg rydda unna det meste tross skadene, i natt er det meldt sterk kuling og holder ikke steinkanten blir det

5 kommentarer:

fru Sandeggen sa...

Styreformannen har hatt generalforsamling i det stille hvor utmeldelse er blitt drøftet. Ingen innsigelser forelå.
Med tanke på eventuelle senskader etter det inntrufne er det ingen trøst eller forståelse å hente da styreformannens tistler lot seg villig fjerne uten problemer av noen art. Kanskje man skal s(l)å seg stort opp på lammeøre og andre puseplanter istedt for tistler? Endring i vedtekter kan diskuteres når løk på alle kanter er ferdigsatt.

Kristin Aurdal sa...

Bra du gikk seirende ut av kampen da. Nå er det bare å krysse fingrene og håpe på at steinkanten holder. Salt i beda er vel ikke god gjødsel?
PS: Hvordan rotet du deg inn i den tistelforeninga?
Tips: Sjekk grundigere for du melder deg inn i noe..........

Mokki sa...

Sånne stikkende planter har en hang til snikangrep - man tror man er forberedt fordi man er klar over hvilke våpen de besitter, men med en gang du snur ryggen til så er de der og slasher opp leggene dine! Å stå midt inne i en rose i shorts anbefales ikke... jeg har nye og intressante mønster på leggene mine fra sommerens kamphandlinger...

Anonym sa...

Det er derfor kaktuser ALLTID står bak gardinene... Når amn så skal trekke fra ... gardinene ... Jaja. Vi lever i det gardinløse samfunn grunnet kæill'ns hang til stikkende vindusdekorasjoner.

Og gress - det er pent i plen.

potentilla sa...

Jeg hadde i det minste ventet bittelitt trygling om å bli i selskabet...:(
Der ser man!
Tistelforeninga spontanoppsto etter lesing av frøsider....