torsdag 16. oktober 2008

Medisinske forskere

har tydeligvis sansen for meg. Enten det, eller så er det jeg som er idiot og sier ja til alle forsøkskaninforespørsler. Kan heller ikke slå i bordet med noen smørbrødliste med eksotiske sykdommer - ikke som jeg vet om iallefall, men kanskje de.....
Nuvel, dagens dose forskning omfatter så store deler av befolkninga at da er hva-jeg-enn-måtte-ha svært smittsomt. Alltid hyggelig med selskap....
I og med at jeg overdrev trimopplysningene i skjemaet en smule bestemte jeg meg for å marsjere til denne undersøkelsen. Et stykke å gå og dermed var de oppmøtte kaniner delt i to leire i utgangspunktet- oss i joggesko (og stramme romper) og de i bil.
Moroa var lagt opp som en hinderløype og jeg startet med veiing, måling (har ikke krympet, 163 cm) og sjekk av skjema.
Neste post var den jeg grua meg til, smertetesten. Den unge ansvarlige damen så på meg, så på skjermen, så på skjemaet og så grundigere på meg. Ifølge dette, sa hun, er du 66 år..
Ja, sa jeg, jeg er i svært god form Den kjøpte hun ikke, smart tøtte.
Så var det isvannet og blodtrykksmåling, nedi med lanken i et og et halvt minutt. Absolutt ikke behagelig og smertenivået fra 1 til 10 skulle oppgis hele veien også etter lanken var oppe av vannet. Kaldtkaldtkaldt.
Trodde hun hadde torturert seg ferdig, men neida, her kom hun med brennjernet og skulle svi meg. Tre ganger....lurer på hvor de har rekruttert hun der Resten gikk uten stor dramatikk, mer blodtrykk, blodprøver og intervju. I tillegg fikk vi et spørreskjema av type telefonkatalog som skulle fylles ut mellom stasjonene. Det var det jo ingen som rakk så der satt vi etterpå i typisk gymnaseksamenpositur og prøvde å sjekke hva sidemannen bløffa om på rusmisbruksidene.
Marsjerte hjem forfrossen etter isvannet og selvfølgelig var det iskaldt ute i tillegg Regner det som sikkert at jeg blir utplukka til tilleggsundersøkelsene de trua med, og det er forsåvidt greit så lenge jeg slipper de der måleapparatene jeg vandra rundt med ifjor. Det var tre runder som et vandrende trafikklys og lite morsomme steptester.
Nå er det bare å vente på resultatet og håpe det ikke kommer i form av blålys.
Så - medmindre jeg faktisk lider av noe spesielt eksotisk føler jeg meg ganske trygg medisinsk sett. Her er ikke mye igjen å sjekke..

Hagerelatert: Så en fin hage på veien!

5 kommentarer:

Harryford sa...

Duverden - hva enkelte "bidrar" med!!!!

Og etter avatarbildet ditt å dømme, synes jeg du er en råbra 66 åring! :-)))))

Var hun forsker den tøtta? - fra Manpower University!

potentilla sa...

Takktakk, inkontinensen er ennå fraværende..;)
Jeg var litt inne på Saddamfengsel med torturtøtta. Tenk å holde på med sånt hele dagen!!

Kristin Aurdal sa...

Alltid morsom å lese bloggen din. I ditt forrige innlegg etterlyste du hvordan det gikk med røykeslutterne - jeg har nå holdt opp i 5 måneder - og jeg har røykt 20 sigaretter i over 30 år. Vil du hardt nok går det bra.......Men vil du?

potentilla sa...

Det er det store spørsmålet.....
Gratulerer :)

Anonym sa...

Svogeren min er også med i den undersøkelsen og godt er det for han bedriver den farlige idretten bedriftsfotball! Måten du skriver på får meg til å minnes stilene fra skoletida.........Fryder meg hver gang jeg leser bloggen din!