tirsdag 30. september 2008

Hageblotting

Ble ikke planta en løk i drittværet og sånn var det.

Nå sitter jeg med flybillett og reservasjon til Clarion Airport Hotell som akkurat prøvde å avlive samtlige gjester og dermed har stengt..Ingen lyd fra head office så møtet blir antakelig i ankomsthallen på Gardermoen. Dette kan bli interessant.
Uansett utfall får dere ha en fortreffelig uke og skulle noen medfølende sjeler oppdage meg sittende med plastbeger på Karl Johan ber jeg på forhånd om en liten slant (evt.en løk eller to)
Skulle forresten ta bilder av de nestenblomstrende liljer i kuling, men det utgikk av fuktige årsaker.

Og - glemte nesten å berette om den nye utviklingen som har funnet sted i Tromsø hagelag. De har jo ikke akkurat vært....aktive, men nytt styre er på plass og jeg får besøk på jobb av et styremedlem som forteller en utrolig historie om besøk av en hageblotter mens hun plantet sine små løk. Han røska av seg alt - i skumringa midt i et boligfelt.
Så kommer innkallelse til møte hvor temaet er krukkeløkplanting, ikke et ord om hageblotting som jeg mener er adskillig mer interessant. Dette påpeker jeg selvfølgelig pr.mail og får et uhyre byråkratisk svar om at hvis jeg ikke er fornøyd kan de glatt kaste meg ut.
Skjønner??
Nå har jeg skrevet svar og påpekt forskjellsbehandlingen som foregår i Hagelaget, det Norske. Man betaler jo samme kontinget og hva får man igjen?? Jeg har stått ute i regn og kuling i dagesvis med en pose løk og speidet etter avkledd inspirasjon og glede, men tar hagelaget ansvar??
Resultatet er for mitt vedkommende en pose råtnende løk og en langt framskreden forkjølelse.
Har trua med rettslige skritt.
Regner med jeg får full støtte for dette!

15 kommentarer:

Mokki sa...

Heheh... hvis du er så glad i blotting så skulle du hatt kontoret mitt :) Utsikt til en høyblokk med leiligheter sånn rett over veien - med 13 etasjer der 40% av mannfolka har en hang til exebisjonisme. Er ikke noe rart jeg får øyekatarr av sånt... *fnis*

Miamaria sa...

Å nei, nå er det fare for at jeg ler meg ihjel! Fantastisk! God tur, og lykke til. Jeg har vært på det hotellet noen ganger, sjeleglad for at det ikke er nå helt nylig. *grøss*

Rita Hogefeld sa...

Fniiis.

Kanskje man skulle gå til innkjøp av noen krokuser? Løkplanting høres ut som en interessant affære for tiden.....men her i grisgrente strøk er vel litt avkledd inspirasjon for meget å håpe på.....

Berit sa...

Hehe!
Skulle jeg føle trang til hageblotting under løkslegginga må jeg visst utføre det sjøl. Langt mindre interessant, og dessuten kaldt.

Berit sa...

Jah. Savner rettetasten.
Det skulle være løklegginga.
Skjønt hvis løken ikke kommer snart blir det muligvis bruk for slegga. :(

hildeG sa...

hohohooo
Håper du overlever turen. Blottere synes jeg er langt mindre interessante enn heftige løk. Kanskje fordi jeg daglig, flere ganger om dagen, ber folk om å kle av seg, sånn i embets medfør ;-) og derav har et heller avslappet forhold til nakne folk.
Men en hageblotter er jo unektelig en ny variant, hehe.

Silja sa...

Ha ha ha! Fornøyelig!
Noen må da ta ansvar for ditt ve og vel i hagelaget ;-)!
God tur :-)

Trude sa...

*lerogler* fremdeles...........:-)

Villrose sa...

Åååå, jeg døøøør (satte tortillachipsen på tvers i halsen)!!

Er det virkelig noen som tenner på løøk??

Kirsitns bakgårdshage sa...

Fnegg, fnegg! Du får si ifra hvis du skulle bestemme deg for å ta med kaffekoppen på Karl Johan, så kan jeg sykle forbi og slenge oppi en Arisaema-knoll... :-p

Mona sa...

hihihihihih

Her er det artig i bloggene om dagen, Trine sitter på Gardermoen med Gin i trusa, og du krever egen blotter.

Kanskje dere burde slått dere sammen?

Om du får nok penger i koppen til en bussbillett til Drammen så har jeg både mat, prinsessegjesteseng og en kollega som stadig kler av seg i lystig lag. Jeg kan be ham komme også - om det kan være noen trøst? Hvis du tar til takke med en blotter i min hage.

potentilla sa...

Hihi, ikke nok med at tullingen kledde av seg, han poserte i tillegg...Men slike goder er nok forbeholdt de (u)heldige få.
Slipper Karl Johan, det ble Quality istedet.

Herdis sa...

Kan ellers opplyse om at det visstnok var ein vanleg omgangssjuke, altså ikkje matforgiftning på det hotellet.... Har dessverre ingen råd å kome med i samband med dei dei andre problemstillingane du nevner;-)

Nina i Paradiset sa...

Hahaha!
Kommer du til Molde mens jeg skal sette ned noen av de 8000 løkene som er bestilt (i byen, ja, ikke hos meg!) skal jeg vrenge av meg min nye GULE veivesen-bukse! ;)
Jeg gjør så mye annet rart på arbeid allikevel!

Ellers så tror jeg at jeg skal stikke innom jobben til Mokki, neste gang jeg er i Trondheim....!

fru Sandeggen sa...

Hehe..Jeg fikk fryktelig mange rare bilder i hodet nå...!