søndag 11. januar 2009

Interiørhavari

Glemmer alltid at januar er like hektisk som desember, om enn på en litt annen måte, så blogging går det dårlig med. Idag skal jeg rydde kåken og få budsjettene ferdig, men må vel oppdatere litt på forrige innlegg.

Shoppingen gikk som forventa dårlig, klarte å kjøpe noen adventskalenderting til min søsters kalender og disse telyshengegreiene. Hun var noe misfornøyd med fjorårets kalender (utakknemlige unge) som delvis var fylt med vareprøver fra helsekosten....Selvfølgelig hadde jeg feilberegna og utsatt kalenderen for lenge, men fibertabletter er da hyggelig, og ikke minst nyttig å få, eller?? For ikke å snakke om økologisk kjærlighet på pinne.
Nå fant jeg saker og ting, men kan dessverre ikke ta bilder da jeg i et svakt øyeblikk ga henne bloggadressen.

Bukse ble det ikke, av den enkle grunn at lunsjplassen materialiserte seg før sportsbutikken og lunsjen lyktes vi adskillig bedre med. Som forventet. Tre timer. Flott meny med masse vin og Irish Coffee til dessert...
Imidlertid fikk shoppingen en bivirkning i form av en lampe som måtte innkjøpes i ettertid (av åpenbare årsaker). Den var et mareritt å montere og ble absolutt ikke som jeg hadde tenkt - for stor og for lite lys, fire pærer til tross. Poenget med at den ligna på lampene jeg har fra før og da liksom skulle passe inn, mislyktes også. Nå ser heimen ut som et utsalg for lampeserien "sølvfarga med trådskjerm". Bare å innse at jeg ikke kan dette her og at interiør definitivt ikke min greie.
Kanskje jeg kan stappe den i adventskalenderen. I sine enkelte faktorer....


Buskapen prøver å hjelpe, men kjeder seg grundig i mangelen på byttedyr og har utvikla en ny interesse for tv-titting. I dag har Aksel Lund Svindal blitt granska nøye og årsaken gikk plutselig opp for meg; i og med at 42 tommers flatskjerm ikke lagerføres i dette hjem tror de han er en topptrent mus. Størrelsen er omtrent riktig og en alpinmus må jo være en saftig utfordring selv om næringsinnholdet og mørheten sannsynligvis ikke står helt i stil.
Stakkars Aksel, han går dårlige tider i møte. Ikke gikk han videre heller.

9 kommentarer:

Trude sa...

Hihihi.... vi er på samme plan når det gjelder interiøring---eller ...du leder!!!!

Lampen var da flott!!
Aksel ser prikk lik ut her på vår tv, som heller ikke er flat og wide. MEN, det kommer vel..en gang.Inntil da får vi håpe han står han av.!!hehe Pus:ligg unna!!

Shopping ser ut til å gå likedan for meg som for deg, med godt mot vandret jeg som tidliger sagt til byen med det formål å handle, dog på salg men likevel- en stk joggebukse! Resultat: NADA!
Heller kaffe og mat på Grunder.Resultat:Delvis vellykket.Maten nærmere kald enn varm,mest sannsynlig oppvarmet.
Jaja..sånn er det.
Nyter søndagen til fulle, nytraktet kaffe om du føler for selskap!
T

fru Sandeggen sa...

Hihi, der fikk modellen litt glamour. Kan man si at de kledde hverandre?

Her ses det kun på programmer med fuglelyd for tiden. Undervisningsfjernsyn...

Villrose sa...

Topptrent mus...?! ohhoho hihi hiiiii!!

Randines hageblogg sa...

Selv jeg som ikke ser sport er overbevist om at de alle må være alpinmus, så katten har nok rett.
Det er godt de har noe å være opptatt av i disse vinterlige tider....

Før TV-en er død blir det ikke ny her i huset. Interiør hva er det???

Nina i Paradiset sa...

Syns lampa var fin, jeg da!
Forresten så ser d ut som pusen er faren til den feite, oransje som ligger i go-stolen min og spiller død. Nei, den er ikke kamma i dag heller.... (d samme med mitt hår!)

potentilla sa...

Takker Trude, har den tilgode. Og - ja - du har et mer velmøblert hjem enn meg. Jeg leder definitivt.

Skolefjernsyn for pus?? Det lokale akademiet her har som vanlig et rikholdig utvalg kurs for vårsesongen. Med ytterst kvalifisert personale og kursmateriell inkludert (kursmus osv.) Her tilbys bla.a. storviltjakt (rein, elg o.l),generell jakt for begynnere (mus,kjøttmeis, oter, mink osv.), toalettbesøk i fjæra (går over to dager da det også inkluderer astronomi for å beregne tidevannet). Noe som frister?? Fersk sei til lunsj...
Takk Nina, for de trøstende ord. Lampa er faktisk ikke så gal, det er leiligheta som ikke passer...
Den røde er her nygredd og rimelig fløffy. Farskapssaker tar han ikke, vi har veterinæren som ekspertvitne ;)

Anonym sa...

Hei Potentilla. Din humor fortjener en utmerkelse. Ligger og venter på deg i bloggen min.
Hilsen orchis

potentilla sa...

Neimen tusen takk :)

Hilsen fra landet sa...

Hihi, god helg da!