fredag 14. november 2008

Rød IxusJeg er nå den noe plagede eier av et Canon Ixus type svært rød og jeg har vondt i hodet. Dagen var satt av til å finne ut av apparaturens mysterier og jeg ble svært glad da instruksjonsboka materialiserte seg - to små nette hefter, hvorav det ene var den finske versjonen og kunne umiddelbart kasseres.
Det gjenværende heftet handlet stort sett om hvordan kameraet slås på og henviste videre til de to cd-rommene jeg hadde oversett...
Jeg er ingen fotograf og dette overgår min kompetanse allerede på side to. Hvordan er det praktisk mulig å huske noe som helst av alle disse funksjonene?? Iallefall, jeg fulgte instruksjonene slavisk uten overhodet å skjønne hva jeg gjorde, og i og med at buskapen var eneste levende vesener tilstede, er de nå blitt forsøkt portrettert, undervannsfotografert uten vann, makro, rare farger, filmet og i det hele tatt. De fleste bildene viser bakføtter og hale.

Da vi omsider kom til kapittelet "objekt i bevegelse" hadde de lagt seg til å sove.

På toppen av det hele virker ikke minnekortet når jeg prøver å laste ned resultatet av dagens innsats - aaarghhhh.
Alle gamle minnekort og det lille lekekortet som fulgte med fungerer, men maskinen finner ikke det nye.
Konklusjonen så langt ser ut til å være at jeg setter alt på auto og lar det bli med det.
Her er iallefall noen testbilder av en sur modell og været i formiddag.

.

4 kommentarer:

nefertiti sa...

Slit'an med nytt kamera ;-)

fru Sandeggen sa...

Grattis :))

En dose velmenende gresk:
En av de cd'ene som følger med inneholder programvare som gjør lasting direkte fra kamera enkelt. Usb-kabel følger med, og da trenger du ikke å ta minnekortet ut av kameraet, kanskje det funker da?

fru Sandeggen sa...

Jajaj...Lovlig sent ute jeg *rødme*

potentilla sa...

Burde absolutt funnet et enklere kamea....men autofunksjonen er jo alltids der og tar gode bilder i forhold til hva jeg er vant til :)