mandag 10. november 2008

Frømøte hos hagetaliban

Bare et ørlite referat fra årets frømøte. Dette ble ingen reprise på fjorårets frøfyll og det burde vi ha skjønt i og med at et styremedlem fra hagetaliban sto for lokalitetene....
Servering og regi var imidlertid upåklagelig, men vi merket et visst påtrykk hva frø angikk. Enhver frøpose vi prøvde å sjekke ble øyeblikkelig revet ut av våre klisne kakefingre og grundig gransket.
Resultatet av dette ble at vi ikke torde ta et eneste frø av redsel for å velge feil. Bare tanken på hvilke represalier vi ville bli utsatt for i så tilfelle kan ta nattesøvnen fra noen og hver. Så nå får Miamaria en særdeles velfylt frøboks.
Hagetaliban holdt i tillegg et inspirert totimers foredrag om neste års program og her et det bare å få fylt opp Valiumboksen like godt først som sist. Her skal vi kurses i den rette lære og ingen kan føle seg trygge. Kursvirksomheten vil foregå i vilkårlig utvalgte hager, og mener hagetaliban du skal ha surjordsbed istedet for rosehage så får du det - der og da. Jobben utføres av kursdeltakerne under skarpt oppsyn.
Du spiser Valium.
Jeg prøvde å smiske litt og tilbød saltsletta mi til et eventuelt plensåerkurs, men ble fluksens satt på plass. Kom ikke her.
Så da sitter man her, frøfri og skjelvende.
Jeg savner den årlige stensilen fra Tromsø hagelag

11 kommentarer:

Harryford sa...

Dette hørtes da "koselig" ut!!! Fint at noen at tar regien - vet du! ;-) Den gemene hop svirrer nå bare planløst rundt og - nei det blir ikke noen ting av det!!! Orden og system må det være!

Gå trøstig i gang med begressning av dine saltstepper!

hildeG sa...

usj da. Frøfyll hørtes jo egentlig koseligere ut.

potentilla sa...

Ja, jeg har innsett at dette er til mitt eget beste. Kurset i hageplanlegging har jeg desperat behov for!
Kos er lite konstruktivt og - som jeg ser - gir labre resultater.

Anonym sa...

Eg ler meg i hjel... Du rular, potentilla, med eller utan taliban! :D

Britt Åse sa...

Samd med siste talar her. Du rular, Potentilla :lol:

fru Sandeggen sa...

...Glemte helt å foreslå kurs i geriljahaging. Spørs om jeg tør...

potentilla sa...

Geriljahaging får vi vel enten vi vil eller ikke er jeg redd. Men egentlig har ikke jeg mye å frykte, ifølge mailen jeg fikk er jeg drylt ut av hagelaget så langt de tre medlemmene under 90 klarte å kaste. Sånn går det når man klager..

Trude sa...

RESPEKT !!!!!!!! hehehehehe

Anne på Moseplassen sa...

hei og hopp, tordenvarsling på gang: Du er trukket ut for morgendagens pulje. Ikke dagens altså, men fredagens.

potentilla sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
potentilla sa...

Ja Trude, jeg skjelver ennå ;)

Regner meg som en usannsynlig outsider i Tordenbloggen. Etter gjennomlesing av x antall blogger begynte jeg å lure på om ikke de halofile og jeg allerede er på Mars..