onsdag 29. juni 2011

Mer saltvann og M/S Ingøy


Det blir lite haging på meg, men desto mer saltvann virker det som. Og siden vi allerede er i hurtigrutemodus er det vel bare å kjøre på.
Nå er jeg beordra til å mønstre på M/S Ingøy som befinner seg i Finnmark og siden dette skipet er ukjent for meg må man google. Da kom det første bildet opp.
Jeg velger å tro at det var en liten feil og satser på bilde to. I tillegg ser sjøen mer tillitvekkende ut. Ikke uvesentlig.
Her skal jeg hospitere i nesten en uke og bo sammen med de uniformerte. Det kan bli interessant for noen og hver. Forberedelser er i full gang, innkjøp av Postafen vurderes og myggmiddelet Rita og jeg testa så vitenskapelig skal med. I mengder. For trengende kan jeg opplyse om at det var lavendellotion og er sterkt anbefalt av Tromsø Jeger & Fiskeforening. De hamstrer stadig hele lageret.

Uniformen min blir en utfordring, spesielt siden HM Dronningen befinner seg i samme trakter og tydeligvis driver og dukker uanmeldt opp i ymse avkroker. Man bør vel moderere seg og ikke sette henne i skyggen. Penere på håret er hun uansett, det skal hun ha.4 kommentarer:

fru Sandeggen sa...

Tror dronninga tøffa sørover i sundet i formiddag, så da kan du bare peise på!

Snuffeldyret sa...

1 båt.
1 dame.
Resten menn?
Uniform?
Kort og trangt!!!
Kofferten blir lett og mennene glade.. hva mer kan en ønske seg?

potentilla sa...

Nuvel. Mye mygg og mye vær. Hadde mer Felleskjøpdressen i tankene, og når Majesteten er borte kan jeg roe ned. Man kan gjøre mye av Felleskjøpets grønne med det rette tilbehøret. Tro meg.

Liv Elin sa...

Jaaah Felleskjøpet! :D Æ vurdere sterkt å sy en tel. Når æ får tia.