onsdag 15. juni 2011

Litt framgang

 Det blomstrer da litt hos meg også, men man bør stort sett ikke spørre om navn.
Lapper passerer raskt revy.
Her har vi iallefall en aurikkel fra Berit, tror jeg.
Støvete lilla og svært søt.
 Little Plum har akkurat startet showet, alle 300...
 Akeleiene er trofaste slitere.
 Lewisia nevadensis har også fått spredningsanfall. Riktignok ikke så vill som Litttle Plum. Pussig nok er det de som står mest utsatt til som sprer seg mest.
Filipendula camschatica som ikke vil bli høy nok. Den har fått sjefsplass, hadde privat leskjerm (som blåste bort) og er utsatt for både bønner og trusler. Måtte ta en bit og donere som bestikkelse til den utsendte botanisk hage shoppersken. Det var selvfølgelig bare den hun ville ha... Resultatet av shoppingen var noe skuffende, var ikke mye spennende, men jeg fikk iallefall blå primula i ymse varianter og noen geranium.
Hun klarte imidlertid å hale iland en invitasjon fra en av selgerene som hadde ymse godbiter i hjemmehagen. Det hadde vært verd turen og neste gang skal undertegnede være med. Så det så!3 kommentarer:

Stein sa...

Så artig at dine lewisia sprer seg så veldig! Jeg har plantet tre stykker selv i år - for første gang. Ikke har jeg svaberg, eller steinrøyser. Eiendommen har knapt nok en stein i det hele tatt, men jeg har så lyst på steinbed ;-) så i sommer tror jeg at jeg må kjøpe noen stein og lage det på kunstig vis ;-)
Ha en riktig fin hagedag! Hilsen Stein fra Sommerhagen.

fru Sandeggen sa...

Et øyeblikk trodde jeg det var en snøflekk ved siden av little plum...

Kommer innom og forstyrrer deg litt en dag ;)

potentilla sa...

Lewisia klarer seg utmerket uten stein. Cotyledon krever brukbar drenering, men de andre bryr seg tydeligvis ikke noe særlig.
Det bor stort sett bare hvit stein hos meg og det er ikke alltid like pent...
Lar meg gjerne forstyrre :)