tirsdag 9. juni 2009

Litt sur i sola

Sol og bytilværelse. Trøstehaget i naboens hage igår, men det blir ikke helt det samme. Satser på å komme meg utover i kveld. Det er mye som tørker og jeg må begynne å plante. Fikk humle av en venninne igår, den skal jeg ha i stamp på verandaen. Vivendelen takla ikke det, satser på at humla er tøffere. Jeg vil ha en hurtigklatrer oppover søylene. Det er selvfølgelig meldt drittvær i tillegg. Har inntrykk av at jeg alltid planter i drittvær.

Har omsider fått laptopen til å fungere noenlunde etter havariet, trodde jeg hadde mista brorparten av bildene, men så skjedde det et mirakel. Jeg lasta inn programvaren til kameraet på nytt og hva skjedde - bildene dukka opp i kameraalbumet helt uten videre....
Nå må jeg bare finne ut hvordan jeg får dem derfra.

Blir dessverre ikke noe Magnarbesøk på meg, jeg orker ikke kjøre hele veien og satsa på hurtigbåten nå med kapteinen ombord. Nærmere sjekk av ruteplanen viser at lørdagen har idiotrutetider. Min lille søknad om ekstrarute ble kontant avslått. Hva er det slags service??
Ikke rart folk ikke bruker offentlig kommunikasjon.

Nå skal jeg ha en planteøkt på kirkegården.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Huffda. Spark i noe. Grav et høl.. eller ta deg en øl. Uansett var jo dette som et lite dikt da. Rimet i hvertfall. Ha-ha.

Anonym sa...

Støtter alle tre forslagene til Charlotte

Miamaria sa...

Hva er det som feiler båtrutene?

potentilla sa...

Båten er i Harstad i halv ellevetia og returnerer klokka 3. Litt knapp tid og jeg regner med folket kommer senere. Hadde håpa på en litt senere retur, men nei.
Æsj.

Miamaria sa...

Men Magnar bor jo ikke sååå langt derifra. Sortlandsfolket kommer halv ett. Det er forøvrig ingen ulempe å rusle i Magnars hage i fred før "hordene" kommer, da går det ikke folk i veien overalt. Dessuten har de første allerede kommet, etter hva jeg har hørt rykter om. (Svensker på treffet i år, jeg mener han sa noe om noen som var kommet fra Umeå nettopp.)

Nå vet jeg ikke helt hva disse Senjafolkene har tenkt, når de kommer - men de kommer vel neppe seinere enn når de har vært innom hagemesse først, så du skal da rekke å få hilst på dem også vil jeg tro.

Vennligst revurder saken.

Miamaria sa...

Nå har Rita rapportert at de regner med å komme i 12-13-tiden de også.

Kom!