lørdag 17. april 2010

Jeg har visst startet..
Jeg har bestilt planter og jeg har sådd (bittelitt) i et fortvilt forsøk på å sparke meg igang. Inspirerende var det ikke.


Egentlig lurte jeg på om jeg kanskje bare skulle bli på Farmville og dyrke i vilden sky uten tanke på ugress (det fjerner naboene..), saltsprøyt og kuling. For ikke å nevne årets isdekke. Fristende...

Men nei, her må man bare kvinne seg opp. Eyafjallajøkulen eller hva den nå heter innvilget meg en frihelg og dermed ble det et lite innhogg i kontoen. Til glede for Nautesund, Dragland og Hageglede. Stort sett bare sikre kort denne sesongen da det forekommer meg at jeg har noen prosjekt som skulle vært ferdigstilt. Det forekom meg såpass sterkt at jeg måtte ta en bildegjennomgang og fikk i høyeste grad bekreftet forekommelsen. I tillegg mener jeg å merke en liten hagekribling....Det burde, ifølge bildene, være en steinbæringskribling, men den uteblir enn så lenge.

Buskapen har allerede flyttet til fjorden og er i full gang med å fjerne snø fra bedene.
Det øverste bildet viser prosjekt 1, dødsdømt bed.
3 kommentarer:

Alexia sa...

Liste mottas med takk :D - hadde tenkt å ringe dæ førr å høre om du sku ha nån av Heucheran æ hadde bestilt (og helst før du bestilte sjøl...)

Så det sei du...Nautesund har åpna dørn...Bør absolutt ikkje....nei...hehe...

Anonym sa...

Synes det dødsdømte ser bra frodig ut jeg? Både blomster og gress?

Regner med at budskapen er fornøyd. Her har vi bestilt familieforøkning. Nitrox skal få en stesøster.

Vi ser fram til kald krig med spenning.

Mari sa...

Om det hjelper på steinbæringslysten så blir resultatet hvertfall kanllfint :) Tror det er fleire som har hatt vansker med å få rista av seg vinterdvalen, men hagelysta kommer nok snikende :) Jeg har forøverig gitt opp farmville gården min da det går så forgredelig seint der inne... :P