mandag 11. mai 2009

Ting man styrer med

Brannøvelsen gikk utmerket, brannmenn er.....brannmenn og det var mange av dem. Vi damene ble utstyrt med branndresser str. 58 og tilhørende hjelm. Desperate forsøk på å påføre et ekstra lag lipgloss hjalp overhodet ikke. Stemninga var imidlertid høy og vi tømte pulverapparat med liv og lyst. Deretter bar det på eget initiativ avgårde for å dybdeintervjue gjengen med brannmenn om dette fascinerende tema....
De var litt småskeptiske til denne horden med glitrende lepper, men så viste det seg da også at de var tilreisende fra Finnsnes og kanskje ikke helt vant med bydamer. De lokale helter viste mer muskler og reagerte spontant på lange blikk på den fine røde brannbilen. Så nå har vi kjørt brannbil rundtogrundt med blålys og sirener.
Stor stas og søknader om sommerjobb ble fluksens innlevert...

Hagehelga jeg skulle ha gikk bokstavelig talt i dass da det viste seg at kjølen på skipet var fullt av kloakk, så istedet for å kose meg i sola med de spirende sto jeg på kapteinens ordre til anklene i dritt og assisterte...

Plastdrivhuset fra Solfang kom etterhvert opp og viste seg å være av noe laber kvalitet. Dårlig sydde glidelåser og borrelåsfester. Billig var det absolutt ikke så her blir det klaging.
Rudolf har vært og labba ettertrykkelig i bedene, men det ser ut som de meste lever. Venter litt til med eventuell sørging.

2 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Ingen lippgloss i båtvasking da, eller??
;)
Høres ikke ut som en helt fantastisk helg, men du får trøste deg med at sliping, lasering og lakking av gulv, med en fremtung kropp heller ikke er så innmari fornøyelig.
Leide film på fredag, med kjekk mann og flotte biler, men den var svææææært tynn og hadde ett særdeles ubehagelig innslag av ett umåtelig stygt kvinnfolk (-som bare MÅTTE ha seg med den kjekke mannen! *kvalm*)
Håper at tisdagen blir bedre da! ;)
Brannmenn er jo ikke så værst heller da.... ;)

Trude sa...

Ja her skjer det saker og ting og æ har ramla heelt ut ..hehe databruken har vært laber i senere tid så det tar tid å prøve å komme sæ på banen igjen. Skjønner du har både dritt og datt å henge fingra i, snakkes når møkka er spadd bort og kaffen e kokt,hahaha,,,,det våres sånn smått i bakken her,men enda grått og trist.